Házirend

Masszázs szolgáltatásaink igénybevételéhez először is be kell jelentkezni akár telefonon a +36706777374 -es telefonszámon, interneten a thaimasszazscentrumkecskemet.hu oldalon vagy facebookon a Thai Masszázs Centrum Kecskemét felületen vagy személyesen üzletünkben: Kecskeméten a Vörösmarty utca 12. szám alatt.

Rugalmassággal kezelünk minden időpont foglalást, hiszen küldetésünknek tekintjük, hogy minél többen részesei lehessenek a kellemes kikapcsolódásnak. Azonban masszőreink fizikai munkát végeznek, így minden kezelésük között szünetet kell biztosítanunk. Késés esetén épp ez a rövid pihenőidő rövidül le a masszőrök számára, illetve még fontosabb, hogy a következő vendég időpontjába csúszhat az előző masszázs. Éppen ezért 10 percnél több késésnél már csak rövidebb időtartamú masszázst tudunk biztosítani. Ha nem biztos abban, hogy a kívánt időpontban el tud jönni, kérjük jelezze nekünk, hogy az időpontot akképpen tarthassuk fenn. Ha mégis lemondja időpontját, más Vendég szívesen eljön ugyanakkor, viszont ezt csak akkor tudjuk összeszervezni, ha jelzi felénk. A leghálásabbak akkor vagyunk, ha az időpontot már legalább 24 órával előtte lemondja, amennyiben mégsem tud eljönni. Amennyiben a harmadik alkalommal foglalt időpontot és nem jelent meg, sajnos újabb időpontot részére már nem tudunk biztosítani!

A masszázs bérletek előnye:

  • tetszőlegesen bàrmelyik masszázstípusra felhasználható
  • nincs megkötés, akár több személy is felhasználhatja
  • kedvezményes áron vehetők igénybe a szolgáltatások

Sokakban felmerül a kérdés, hogyan is készüljenek a masszázsra?

Biztosítunk a masszázsokhoz vendégpapucsot, törölközőt,  kényelmes, thai masszázs ruhát is, hogy biztosan semmire ne legyen gondja.

Lehetőség van zuhanyozásra, masszázs előtt és után is, így nyugodtan érkezhet munka után is. Zuhanyozáshoz biztosítunk tusfürdőt, törölközőt és papucsot.

Kérjük, lehetőség szerint ne használja mobiltelefonját a masszázs fülkében, érkezéskor légyen szíves halkítsa le a saját és vendégtársai pihenésének biztosítására.

Thai masszőreink keveset tudnak angolul, ha bármilyen kommunikációs probléma adódik recepciósunk örömmel segít Önnek!

Szeretnénk felhívni minden kedves Vendégünk figyelmét, hogy szalonunkban semmilyen szinten nincs lehetőség erotikus jellegű masszázsokra.

Segítőkész közreműködésüket nagyon köszönjük!
FOGLALÁS